Reviews leerlingen

Als je graag zingt, muziek je passie is, dan is Vocal School Nancy Deusings ‘The place to be”. Velen gingen je voor. Altijd leuk om van leerlingen te horen wat ze er van vinden:


Contactgegevens


Vocalschool Nancy Deusings
Holsterbeek 26
6166JR Geleen 

Tweede leslocatie:
Laeve in de Brouwerie
Marcellienstraat 18a
6166CR Geleen 

E-mail:   zingen@vocalschool.nl
Tel. : 06-13779397


Aanmelden

Een decennium (10 jaar!) Vocal School:
tijd voor een nieuwe klapper

Ik ben een leerling van het eerste uur, nou ja, minus 10 minuten (in het tweede half jaar begonnen). Na al die jaren barst mijn klapper met liedjes, inzing- en stemoefeningen zo’n beetje uit zijn voegen. Want dat is wat je bij de Vocal School o.a. kunt verwachten: afwisseling/telkens weer iets nieuws, nooit saai lang broeden op één liedje of oefening. Nummers die we samen met Nancy uitzoeken, waarin we uitdaging vinden, onze grenzen kunnen opzoeken en soms verleggen. Of gewoon ff lekker wegzingen.

Bij de Vocal School groeit en ontwikkelt je zangstem en doordat dit in kleine groepjes gebeurt krijg je alle aandacht. Maar niet alleen je zangstem groeit, ook je zelfvertrouwen. In het begin was ik bv altijd bloedje nerveus om het podium op te gaan (lees: zeven kleuren…) en nu is er alleen nog gezonde spanning. Het is nog steeds niet één van mijn favoriete bezigheden, maar goed, iedere gek z’n gebrek 😉.

In coronatijd (en ik hoef niemand uit te leggen wat voor rottijd dit was) heeft Nancy alle moeite gedaan om ons aan het zingen te houden. We kregen niet alleen online les waarbij we alleen óm de beurt konden zingen, ook was er een speciale app waar iedereen apart iets moest inzingen en zij fabriceerde daar dan weer een mooi geheel van. Een tijd later mochten we weer fysiek samen zingen maar moesten wel nog afstand houden van elkaar.
Dit was ongetwijfeld een hoop extra werk en dat heeft ze toch maar voor ons gedaan, chapeau!

In al die jaren heb ik met verschillende mensen gezongen en ben ook hierdoor gegroeid. Want je leert natuurlijk ook heel erg veel van elkáár. Nu zijn we, met vier vrouluuj, al verschillende jaren op rij een hecht groepje: Ladylike. We delen lief en leed met elkaar (en Chardonnaytjes) maar hebben vooral veel lol. Je zou kunnen zeggen dat we de levende vertolking zijn van de slogan van de Vocal School:

Het brengt muziek in ons hart en een glimlach op ons gezicht.

Ik wil Nancy heel hartelijk feliciteren met het 10-jarig jubileum van de Vocal School en als ze belooft dit nog een tijdje te blijven doen zal ík alvast een nieuwe klapper kopen.

 Renate Tummers


“Mijn naam is Lauren en ik ben bijna 10 jaar oud en woon in Beek. Ik ben nu ongeveer 2 jaar op zangles bij Nancy en dat is super leuk. We zingen leuke hippe liedjes en mogen vaak zelf ideeën geven hiervoor. Nancy is een hele goede en aardige zangjuf en het is reuze gezellig bij haar. Er is altijd een leuk groepje om samen mee te zingen. En ik verzin er graag wat danspasjes bij. Ook tijdens de corona-beperkingen heeft Nancy er altijd het beste van gemaakt om de zangles te kunnen geven. En dat was heel erg fijn. Ik heb al veel geleerd en vind het optreden ook geweldig leuk om te doen. Zingen maakt mij blij en vrolijk!”

 Lauren Toma


“Het concept van Nancy sprak me meteen aan: 'Samen zingen in een kleine groep en ook genoeg mogelijkheden voor individuele aandacht'. Dat doet Nancy echt super goed! Inmiddels zing ik al 5 jaar met heel veel enthousiasme en plezier bij de Vocalschool van Nancy Deusings. Samen met Renate, Ankie en Petra vormen wij de groep LadyLike. Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak en werd ik steeds vrijer met zingen. Nancy had al snel door welke nummers voor ons gemaakt lijken en denkt met ons mee zodat we voldoende uitdaging hebben. Niets bij Nancy is saai. Zelfs voor het inzingen heeft ze oneindig veel variaties.
Ik heb veel geleerd in de afgelopen jaren. Dat gaat van meerstemmig zingen en een stukje zangtechniek tot het presenteren van jezelf op een podium. Zo wordt het een leuk totaalpakket! Nancy stimuleert je ook om mee te doen aan bijv. een open podium en zorgt ervoor dat je zelfverzekerd op dat podium staat. Ook de jaarlijkse workshop, een kerstborrel en de jaarafsluiting op een echt podium maken het voor mij compleet!

 Floor Jacobs


“ Ik zit al ruim 1 jaar bij Nancy op les bij het zanggroepje S!ng it! Het is een heel leuk groepje met gezellige meiden. Ik ben heel blij dat ik zing bij Nancy want ik leer heel veel nieuwe dingen.

Ze legt ons alles goed uit en we zingen ook altijd hele leuke liedjes en het is altijd heel gezellig met de andere meiden in mijn groepje.

Ik ben heel tevreden en heel blij dat ik bij Nancy zing!☺️”

 Maxime Meijs


“Ik riep al jaren dat ik op zangles wilde en wat ben ik blij dat ik vorig jaar eindelijk de stoute schoenen heb aangetrokken en me heb aangemeld bij de Vocalschool van Nancy! Ik heb altijd graag gezongen, maar het ging me steeds moeilijker af, nadat ik door een periode van stress mijn stem kwijt was. Logopedie mocht niet echt baten, en bracht me zeker niet zoveel plezier als de zanglessen me geven. Nancy geeft me goede tips om m'n bereik weer te vergroten en m'n stem verantwoord te gebruiken. Als groepje kunnen we zelf aangeven welke nummers we graag willen zingen en Nancy weet het beste uit ons te halen, door er bijv mooie 2de stemmen aan toe te voegen.
Het is voor mij een wekelijks moment van ontspannen en met plezier m'n stem weer terugvinden.”

 Edith de Jong


“Ik zing al een aantal jaren bij de Vocalschool en heb er mijn hart verloren. Nancy is een bron van muzikale inspiratie. Ze zet zich in met hart en ziel en geeft iedereen veel positieve energie. Samen zingen verbindt en is zo mooi. Ik ben er trots op dat ik bij ons groepje LadyLike mag zingen. Afgelopen halfjaar kon ik er door problemen met mijn gezondheid helaas niet bij zijn. Ik heb geen woorden voor de warmte en aandacht die ik in deze nare periode heb mogen ontvangen van Nancy en de Ladies. Lieve Nancy, Renate, Petra, Floor en Leighg bedankt voor jullie stein voor mij. Ik kan niet wachten om weer samen te zingen. Ik heb onze zangles zo gemist…..”

 Ankie


“Wij zijn Lotte, Evi, Deiñé en Marieke. Als zanggroep ‘Younique’ hebben wij al ongeveer twee jaar zangles bij Nancy. Door haar hebben wij al heel veel geleerd wat betreft zangkwaliteit en performance. Hierdoor zijn wij erg gegroeid als groep. Naast dat Nancy altijd voor ons klaar staat, is ze ook altijd eerlijk waardoor we ons blijven ontwikkelen en een kritische houding hebben ontwikkeld. Ook organiseert de vocal school leuke evenementen waar iedereen kan laten horen waar hij/zij aan gewerkt heeft. Daarnaast probeert Nancy te regelen dat je regelmatig een optreden hebt, zodat je ook hier je kwaliteiten kunt laten horen. Kortom, Vocal School Nancy Deusings is top!”

Younique


“Ik heb in de afgelopen jaren niet alleen mijn stem, maar ook het durven zingen merkbaar zien veranderen. Het programma wat Nancy aanbiedt is divers en verbindt werken aan je zang ook meteen met gezelligheid door in groepen te zingen. Je helpt elkaar om beter te worden. Tegelijk heeft Nancy ook oog voor je persoonlijke groei en geeft tijdens de les speels haar tips en tricks. Ik heb al meerdere vrienden aangeraden om bij de vocalschool te zingen. Ik vind haar als persoon en zanglerares super!”

Devereaux Middelberg


“Zingen is voor mij een must in mijn leven. Ik zing al enkele jaren bij Nancy en vind haar lessen heel leerzaam en ontspannend. Doordat je in een groep zingt, leer je onder andere om meerstemmig te zingen. Er wordt ook individueel feedback gegeven op je zangtechniek waar ik veel van heb geleerd. Elke periode hebben we ook een solo-les waarin we allemaal een lied zingen en tips en tops krijgen van de groep en van Nancy zelf. Tijdens deze les kun je in een fijne omgeving uitproberen welke liedjes bij je passen en laten zien wat je kunt. Als je op zoek bent naar een gezellige en leerzame zangles dan ben je bij Nancy aan het goede adres!”

Melissa Vermeulen


Ik volg nu ongeveer een jaar zanglessen bij Nancy. De zangles is een heel erg belangrijk ontspanningsmoment voor mij. Ook al ben ik pas een jaartje bij Nancy, het heeft mij al zoveel gebracht en geleerd. Voordat ik bij Nancy kwam was ik bijvoorbeeld te verlegen om voor mensen te zingen. Maar nu gaat dat al stukken beter! Ik ben daarom ook super blij dat ik de knoop heb doorgehakt en me heb aangemeld bij Nancy. Elke week even een moment om mijn passie te delen met mijn groep!”

Lynn Dorst


“My name is Leigh, I have been singing in a group with Nancy as our coach for almost 2 years now. I find the environment to learn and grow very easy and friendly. I enjoy singing in a group, it makes learning fun but we can also learn from each other. Nancy is brilliant in what she does and I love the idea of being able to sing old and new songs. I sing for fun and for the love of music. Our group has performed in our first open podium this year all due to the help and encouragement from Nancy. Thank you Nancy for all you do!”

Leigh Fish


“Ik ben Eva,ik ben 10 jaar oud, ik zit al een half jaar bij Nancy, Ik vind het super tof en de wereld van muziek ging op dat moment voor mij open. Ik begon met liedjes schrijven, melodieën te bedenken en doe dit nog steeds. Ik ben me steeds meer gaan richten op de muziek. ik heb samen met Nancy een melodie verzonnen (soort van) en naar concerten geweest onder andere Naturally 7 waar ik nu heel erg fan van ben. Nancy heeft me in een hele korte tijd heel veel geleerd en daar ben ik haar ook heel dankbaar voor! Ik heb geleerd dat zingen en muziek maken het beste is wat me is overkomen, maar dat niet alleen: zingen dat ben ik!!! Ik vind dat als je veel van zingen houdt dit echt een aanrader om hier les te krijgen want dit is de beste zang(school of les) die er bestaat!!!”

Eva Bessems


Sinds een half jaar volg ik zanglessen bij Nancy en ik vind het geweldig. Het zijn inspirerende zanglessen en ik leer elke keer iets nieuws. Ook heeft het mijn zelfvertrouwen vergroot. Nancy geeft professionele lessen en zijn zeker aan te raden voor iedereen die van zingen houdt!!
Ik ben blij dat ik deze uitdaging ben aangegaan met mezelf en met Nancy. Ik kan me geen betere zangcoach wensen! Ik kan dan ook niet wachten totdat de lessen weer beginnen.”

Kelsey Schreijen


“Zingen bij de Vocal School is een geweldige ervaring. Nadat ik over de drempel heen gestapt ben om eindelijk te gaan zingen, verheug ik me elke week weer om te gaan. In de korte tijd dat ik zing merk ik vooruitgang en dat geeft een kick. Nancy is een zeer gekwalificeerde docent die op een leuke wijze de les weet te brengen.”

Sylvia Vranken


“Zingen betekent voor mij ontspanning, mezelf kunnen uiten en ik word er altijd vrolijk van. Het zingen in een groepsles bij Nancy is erg leuk en leerzaam. Nancy heeft voor ieder van ons aandacht, en haalt het beste uit je stem. Het voordeel van een groepsles is, dat ik samen met anderen zing maar niet een hele avond weg ben. En de Vocal School organiseert uitvoeringen en Masterclasses, wat natuurlijk ook heel leerzaam is.”

Edith Helwegen


“Ik ben Eva van der Kruk en ik ben 9 jaar oud.Ik zing al twee jaar bij Nancy en ik heb al super veel geleerd.Ik verheug me altijd op de volgende les en wat ik heel fijn vind,is dat je alles kan vertellen aan Nancy. Dat is super lief en leuk!”

Eva van der Kruk


Uitdaging, groei en tegelijkertijd ontspanning. Inmiddels zing ik nu 3 periodes mee en iedere keer verheug ik me op het volgend samenkomen. Nancy weet goed waar ik gestuurd wil worden, waar ik hulp nodig heb,wat bij me past en dat met opbouwende kritiek. Ze weet dat van mij als individu, maar dat kan ze ook voor ons groepje. Het geeft zowel voldoening voor jezelf alsook voor de groep. Zeker wanneer je je repertoire hebt uitgebreid en een liedje hebt uitgewerkt. Zalig!”

Rachel Jacobs


“Ik vind de zanglessen bij Nancy altijd erg leuk en gezellig. Ze stimuleert me ook om meer te durven (met zingen). Het is ook heel fijn dat ze opbouwende kritiek geeft en dat je zelf de liedjes mag uitkiezen”.

Lisanne


“De zanglessen van Nancy zijn altijd heel leerzaam en gezellig. Je mag zelf kiezen welke songs je wilt doen en Nancy heeft altijd handige tips en tricks die er voor zorgen dat je nog nèt dat beetje beter overkomt naar een publiek toe”.

Jesse (singer/songwriter)


“Sinds ik bij Nancy op zangles zit heb ik iets waarin ik mijn emoties kan uiten en even alles om mij heen vergeet”.

Nina


“Nancy with the laughing face. Mooier dan Ol’ Blue Eyes kan ik het niet bezingen. Nancy leerde mij kennen als crooner, maar door de jaren heen bracht ze mij zoveel meer facetten van de lichte muziek bij. Altijd een feestje, vaak tranen van het lachen! When she speaks you would think it was singing…”.

Erik Verstraaten