10 jaar Vocalschool Nancy Deusings 

En wat ontzettend fijn om binnenkort deze mijlpaal te mogen vieren met de mensen waar het om draait bij de Vocalschool; onze leerlingen. Vanaf de start van de Vocalschool, voorjaar 2013, geef ik met ontzettend veel plezier groepslessen aan de kids, tieners en volwassenen die wekelijks een uur samen komen zingen bij de Vocalschool. Wat begon met een paar kleine groepjes groeide al snel uit tot zo’n 15 groepen per week. Hoe leuk is het om samen te zingen!

Wat ik nog altijd graag doe, is leerlingen voorbereiden op audities, concerten of toelatingsexamen voor conservatorium, pop- of musical-opleiding met gerichte individuele lessen. Zoals o.a. onze Lieke Meijers die met veel succes de Frank Sanders Akademie in Amsterdam heeft afgesloten en nu zingt in het ensemble van Herman van Veen. Hoe gaaf is dat!

Vanaf de start van de Vocalschool hebben we concerten en optredens voor onze leerlingen georganiseerd. Het begon met Daddy’s Pride op vaderdag 2013 bij ons in de achtertuin. En er volgden nog veel meer zoals o.a. kerstconcerten in Kasteel Doenrade en Asta Theater Beek, eind-concerten bij Kasteel Etzenrade, Ollie’s en bij Laeve in de Brouwerie en afgelopen 12 mei een groot Eurovision Sing A Long in Poppodium Volt Sittard. Ook waren er workshops zoals  die van musicalster Reneé van Wegberg die een aantal keren onze gastdocent was. Heel tof en leerzaam. Check maar eens onze website, socials en YouTube-kanaal en je ziet de vele leuke foto’s en filmpjes van al onze events.

Ik bedank mijn leerlingen voor hun vertrouwen en enthousiasme. Veel dank ook aan al de mensen die de Vocalschool een warm hart toedragen en dank aan Laeve in de Brouwerie voor de mooie leslocatie. Bovenal bedank ik Peter, Casper, Lucas en mijn vader voor alle steun de afgelopen jaren. You guys are the best!

Op naar de volgende 10 jaar met ‘Music in your heart and a smile on your face’ 

Nancy

Trots na start Vocalschool, website en poster Vocalschool.nl in 2013

Daddy’s Pride juni 2013 (eerste concert)

Kerstconcert Kasteel Doenrade 2013

Eurovision Sing A Long Poppodium Volt 2023

Foto’s 2023